.

Jordi Roca (PP). Foto: Joan Marc Salvat

Jordi Roca (PP). Foto: Joan Marc Salvat

El PP de Tarragona entrarà en caràcter d’urgència, al ple de demà, una moció perquè el consistori atengui les demandes de la Móra-Tamarit. En concret, els populars han volgut fer seva la petició dels veïns d’aquesta zona de Tarragona per disposar d’un òrgan municipal de gestió descentralitzada. Tal i com ha argumentat el popular Jordi Roca, “l’alcalde Nadal ja no va fer cap inversió a la Móra perquè ho considerava una zona afí al partit i, ara, amb Ballesteros, es desatèn perquè no s’ho veuen seu”.

Davant aquest escenari, i que els veïns hagin fet públic el seu descontentament amb l’alcalde (a qui acusen de no haver-los escoltat), els populars es proposen com “aliats” de les demandes dels veïns de la Móra-Tamarit. La seva voluntat, ha exposat Roca, “s’ha manifestat amb les més de 700 firmes que han recollit perquè se’ls escolti”. A partir d’aquí, els veïns reclamen una nova relació amb el consistori en forma d’òrgan municipal propi. A efectes pràctics, i segons ha explicat el portaveu popular, “no demanen una personalitat jurídica pròpia, sinó més poder consultiu i que se’ls escolti”.

Paral·lelament, que la Móra-Tamarit obtingués aquesta nova consideració legal, els permetria tenir un conseller delegat de l’àrea (designat per l’alcalde), així com un ventall d’opcions que garanteixin “fil directe dels veïns amb l’alcalde”, ha resolt Roca.

Joan Marc Salvat

/* JS para menú plegable móvil Divi */