.

.

TOTS 21


Foto d'arxiu de Mario García

Foto d’arxiu de Mario García

El proper dimecres es celebrarà el ple on s´hauràn d´aprovar els pressupostos municipals de l´Ajuntament de Salou per l´any 2020, uns pressupostos que el PP de Salou qualifica de poc rigorosos, gens transparents i sense criteris de prioritat. Els populars han qualificat d´inconcebible que sota el concepte de “despeses diverses” es pressupostin gairebé 2,5 milions d´euros. “Això només denota manca de planificació i poca rigorositat, a més d’una falta de transparència absoluta. Els nostres veïns tenen el dret a saber en què ens gastem els seus impostos, i evidentment, així és impossible” ha manifestat Mario García, portaveu del PP a Salou.

Pel líder popular “És evient que l´equip de Govern té prioritats molt diferents a les reals del nostres veïns, i una mostra és que pressuposten més diners en despeses de protocol i propaganda d’alcaldia que en atenció social i assistencial, o a promició de la ciutat, i s’obliden de les grans prioritats d’aquest municipi en inversions, i no pressuposten ni un sol cèntim pel projecte de l’Barri de la Salut, per Cap Salou, per la carretera del Far, ni per a habitatges assequibles per a joves”.

A més, els populars han qualificat d’excessiva la partida pressupostària destinada al capítol de personal, en considerar que no és normal que quasi el 40% del pressupost vagi destinat a pagar nòmines. García ha criticat que: “Des de l’any 2012 aquesta partida ha crescut quatre milions d’euros. Qualsevol empresa en aquesta situació estaria destinada a la fallida.” Pels populars “l’Equip de Govern, ens torna a vendre fum amb aquest presupostos i el Pla d’Inversions 2019-2023 és una mostra més d’aquesta forma de fer política.

El Sr. Granados ens té acostumats a una forma de fer política consistent en aconseguir titulars de premsa, però ja ens ha demostrat durant els anys que ha estat alcalde que és incapaç de materialitzar allò que promet,. Només cal veure com el Mercat Municipal, la nova Biblioteca o el nou edificis de Serveis Socials, que eren projectes que ja havia anunciat en anteriors plans d’inversió, segueixen presentant-se de nou sense que a dia d’avui no s’hagi fet absolutament res.

O comprovar com no es pressuposta ni un sol cèntim per a la Comissaria de policia a Carles Buigas, promesa pel Sr. Granados recentment o per a la 2a fase de el projecte de Carles Buigas. “I, per desgràcia, es continuen dilapidant diners públics, i prova d’això és que es consigni la quantitat de 1,4 milions d’euros per pagar les indemnnizaciones corresponents a les llicències atorgades de manera il·legal a l’Xalet Villa Enriqueta. I molt ens temem aquesta quantitat es quedarà curta”, ha finalitzat García.