.

El portaveu municipal del PP a Salou, Mario García. Foto: PP

El portaveu municipal del PP a Salou, Mario García. Foto: PP

El portaveu municipal del PP, Mario García, ha afirmat que “els pressupostos municipals els hauríem d’haver aprovat a finals de l’any passat, però les negociacions del pacte de govern entre CiU i el PSC han fet que a hores d’ara estiguem sense el pressupost aprovat.” “Aquesta és una mostra que tant el PSC com a CiU han prioritzat els interessos dels seus respectius partits a l’interès del municipi.”

García, que qualifica de “poc participatius, gens rigorosos i molt partidistes” els pressupostosm afirma que “això diu molt poc de la serietat i el rigor dels polítics que actualment ens gestionen.”

“Com s’explica si no que s’hagi incrementat la partida pressupostària dels càrrecs de confiança, quan el juliol del 2015 el PSC va votar en contra dels càrrecs eventuals de l’ajuntament ?. Quan el Sr. Brull ha assumit responsabilitats en l’àrea d’hisenda el primer que ha fet és seguir les polítiques del Sr. Granados i incrementar aquesta partida “.

Una mostra més “d’aquesta forma de fer política” és que en despeses d’Alcaldia, atenció protocol·lària i propaganda “es pressupostin més de 155.000 €, i malauradament es redueixen partides pressupostàries com en l’àrea de comerç i promoció econòmica de la ciutat”. “Els polítics que ens governen es preocupen més de sortir a la foto que de gestionar amb eficàcia i eficiència els diners públics”, ha manifestat García.

Per a García la rigorositat a l’hora de confeccionar aquests pressupostos “brilla per la seva absència”, ja que segons el líder dels populars, Salou haurà de fer front a una sentència condemnatòria milionària i no es pressuposta ni un sol cèntim de manera cautelar. “Tots sabem que la propietat de la Duana va decidir executar la sentència que es va dictar en el seu dia, i per aquest motiu estan reclamant a l’ajuntament aproximadament 12 m € en concepte de responsabilitat patrimonial. És d’una irresponsabilitat supina que tenint constància d´això el govern no consigni ni un sol € de manera cautelar”.