.

.

TOTS 21


El regidor del PP Mario Garcia. Foto: Tarragona 21

El Partit Popular de Salou, en boca del seu portaveu, Mario García, ha qualificat els pressupostos municipals del 2019 que es debatran en el plenari d’aquest dimecres de “poc rigorosos, poc transparents i sense criteris de prioritat. En aquest sentit, García ha explicat que “és inconcebible que sota conceptes com despeses diverses, fons de contingència i esdeveniments no programats es pressupostin 2’5 milions d’euros, el que suposa més d’un 5% de tot el pressupost”. El regidor popular ha assenyalat que “això demostra manca de planificació i poca rigorositat, a més d’una falta de transparència absoluta. Els nostres veïns tenen el dret a saber en què ens gastem els seus impostos”.

Mario García ha afirmat que “l’equip de govern viu en un Salou molt diferent al que veuen els veïns i veïnes, amb prioritats que no tenen res a veure amb el que demanda la ciutadania, com pres exemple pressupostar 170.000 euros en comunicació instituacional i despeses diverses d’alcaldia, destinant només 25.000 euros en promoció de ciutat”. Així mateix, el portaveu popular ha denunciat “l’excessiva despesa en nòmines, que suposa un 40% del pressupost i que en cinc anys ha augmentat en tres milions d’euros”.

El Partit Popular considera que “aquests pressupostos són electoralistes, inflant partides destinades a obres als carrers, quan en els darrers tres anys i mig han mostrat una deixadesa flagrant”. Mario García ha assegurat que “aquesta deixadesa envers la via pública s’exemplifica en els set milions d’euros destinats a aquest àmbit que no s’han materialitzat”.