.

El PP de Salou ha presentat una moció que serà debatuda en el proper ple a celebrar-se el dia 24 d’agost, en la qual volen que l’Ajuntament acordi de manera expressa rebutjar la resolució 263 / XI del Parlament de Catalunya que va aprovar les conclusions de la Comissió d’Estudi del Procés Constituent.

Per al portaveu municipal, Mario García, “estem davant d’un nou acte de desobediència per part de la Mesa del Parlament i de tots aquells diputats que van votar a favor de la mateixa, integrats en els partits de Junts pel Sí i la CUP, que utilitzen una institució de tots els catalans per aprovar resolucions que vulneren la Constitució Espanyola, l’Estaut d’Autonomia de Catalunya i Sentències i interlocutòries dictades pel Tribunal Constitucional. ”

El líder popular considera que “l’aprovació d’aquesta resolució ataca directament els pilars fonamentals del nostre Estat de Dret, basat en el respecte a la llei. I el que és més greu, els que la recolzen no els importa gens ni mica la fractura social existent a Catalunya des de que es va iniciar aquest desafiament a l’Estat de Dret”.

“Per això considerem que des de la nostra administració hem de mostrar un posicionament ferm, de manera clara i inequívoca, en defensa de la legalitat vigent, i el nostre respecte absolut a les sentències i resolucions dictades pels nostres jutjats i tribunals, i esperem que aquesta moció sigui recolzada per tots els regidors amb representació a la nostra corporació.

En un tema com aquest no valen les mitges tintes, un vot en contra o una abstenció simplement és posicionar-se a favor d’aquells que vulneren la llei i desobeeixen als nostres tribunals “, ha conclòs García

/* JS para menú plegable móvil Divi */