.

El PP de Salou ha criticat durament la pujada d’impostos proposada per l’equip de govern que serà aprovada en el ple municipal a celebrar-se a finals d’aquest mes, en què s’hauran d’aprovar les ordenances fiscals per al exercici 2017.

Mario García, portaveu del Grup Municipal Popular considera que “creiem que ha arribat el moment de recompensar l’esforç realitzat per tots els salouencs durant aquests anys, i per tant hauriem d’adoptar polítiques fiscals de reducció d’impostos.”

Per al líder popular “en aquest moment a qui li toca fer un major esforç és a la nostra administració, però per desgràcia l’actual equip de govern no pensa igual, i per a mostra un botó. Incrementen un 35% l’impost de plusvàlua municipal a tots els descendents i ascendents que rebin una propietat en herència, i evidentment, aquesta no és la millor manera de recompensar l’esforç realitzat per tots els salouencs durant aquests anys “.

Els populars lamenten que l’equip govern no hagi acceptat la seva proposta de mantenir la bonificació del 75% de les quotes corresponents a la plusvàlua per habitatge habitual que es realitzaven per causa de mort a favor de descendents i ascendents, sempre que aquests estiguessin empadronats en l’habitatge. La mesura va ser debatuda en la comissió d’hisenda celebrada la passada setmana. “Si segons el govern de Salou les arques municipals estan molt sanejades, és totalment incomprensible que no s’apliquin polítiques fiscals en beneficis de tots els salouencs.”, ha finalitzat García