.

.

TOTS 21


Foto d'arxiu de Mario García

Foto d’arxiu de Mario García

El PP de Salou ha criticat la gestió que ha dut a terme l´Alcalde de Salou envers la nova estació de tren, ja que en principi està previst que el corredor del mediterrani entri en funcionament el mes de desembre i Salou no tindà estació de tren.

Mario García, portaveu del Grup Municipal del PP, afirma que “l´Alcalde és responsable de la situació, ja que no ha sapigut gestionar els interessos de Salou. És del tot inconcevible i incomprensible que amb el temps que fa que sentim parlar de la posada en marxa del corredor del mediterrani, finalment arribi la data i encara no tinguem una estació al municipi.”

El lider popular ha explicat que “al Ple celebrat el passat dimarts es va aprovar amb caràcter d´urgència l´atorgament de la concessió de l´ús de domini públic  per a ocupar  terrenys municipals a ADIF, a efects de que es construeixi una estació municipal.”

“És normal que s´hagi d´aprovar aquest punt com a urgent?. Això denota la manca de planificació existent envers els projectes de ciutat que existeix en aquest equip de govern” ha afirmat el portaveu municipal del PP.

García afirma que: “no sabem quan començaran aquestes obres ni quan de temps trigaran en acabar-les, la qual cosa comportarà que si definitivament es posa en funcionament el corredor del mediterrani el mes de desembre, els salouencs hauran d´estar, com a mínim tot l´hivern, a la intempèrie per esperar els trens”

García ha carregat durament contra l´Alcalde manifestant que “no pot excusar-se ni intentar evadir les seves responsabilitats dient que el govern d´Espanya és responsable de que Salou no tingui encara una estació de tren. Ha de ser valent i assumir les seves resopnsabilitats i les seves limitacions com a governant.

El Sr. Granados no ha sapigut defensar els interessos de Salou, i com a conseqüència d´aquesta manca de diligència entrarà en marxa el corredor i a Salou no tindrem estació.”

Només cal donar una ullada a altres municipis veïns, com Cambrils, que al mes de setembre de l´any passat ja tenien pràcticament acabada la nova estació. Aquesta és una prova de que ell és l´únic responsable de la situació actual. Mentre altres alcaldes fan els deures quan toca, el Sr. Granados es dedica a vendre fum i buscar titulars de premsa, i ara, quan se n´adona de que la seva mala gestió afectarà a tots els veïns de Salou, en lloc d´assolir les seves responsabilitats i reconeixer les seves limitacions, es dedica a criticar altres administracions” ha finalitzat García.