.

.

TOTS 21


Imatge d'arxiu de la cúpula popular a Tarragona

Imatge d'arxiu de la cúpula popular a Tarragona

El conseller del Partit Popular a l’Ajuntament de Tarragona, Josep Acero, ha carregat contra el govern local a qui ha culpat de “deixadesa” i haver perdut “una subvenció d’un milió d’euros de la Federación Española de Futbol, procedent dels diners de les travesses, per a construir dos camps de futbol” tal com va avançar Tarragona21. Acero subratlla que “aquesta nova oportunitat perduda és una mostra més de la nefasta política esportiva del Govern Ballesteros, que en dos anys i mig de mandat ha vist passar fins a tres consellers diferents per la Conselleria d’Esports”.

Josep Acero ha recordat que “aquests dos camps de futbol perduts haguèssin suposat una millora en la xarxa d’equipaments esportius municipals, que actualment té certs dèficits”. En aquest sentit, el conseller popular ha assenyalat que “Tarragona serà seu dels Jocs Mediterranis 2017 i no ens podem permetre deixar escapar la possibilitat d’aconseguir subvencions per a noves instal·lacions”.

Els dos camps nous, a Riudoms

Per tot plegat, Acero ha instat l’equip de govern “a treballar perquè Tarragona no torni a deixar escapar noves oportunitats com la d’aquests dos camps de futbol, que finalment es construiran a Riudoms”. El conseller del PP ha finalitzat afirmant que “Tarragona és la capital provincial i aquesta capitalitat s’ha d’exercir en tots els àmbits, inclòs l’esportiu”.