.

.

TOTS 21


La portaveu popular, Maria Mercè Martorell. Foto: Cedida

La portaveu popular, Maria Mercè Martorell. Foto: Cedida

El PP critica la falta de previsió del govern municipal socialista. El grup municipal s’ha abstingut en la votació del 71è modificatiu de crèdit que s’ha votat en el ple extraordinari d’aquest dilluns. La portaveu Maria Mercè Martorell ha expressat que està d’acord i que és necessària l’aprovació per pagar plusos i retribucions a la Guàrdia Urbana, però que l’abstenció és per la manera de procedir.

Martorell ha recordat que en aquest mes d’agost s’han celebrat dues sessions plenàries extraordinàries. “Nosaltres estem aquí, és la nostra feina, però creiem que s’hagués pogut incloure en el plenari del juliol”, ha apuntat la consellera. No obstant això, el grup municipal espera que no es converteixi en la manera habitual de treballar i que es pugui actuar amb més previsió a partir d’ara.

Pel que fa al contingut del modificatiu, Martorell ha manifestat que s’ha de retribuir correctament la feina de la Guàrdia Urbana, alhora que ha reiterat la importància d’establir una policia de proximitat. “Creiem que és necessari implementar els agents als barris perquè puguin actuar amb celeritat davant els actes vandàlics i delictius que s’estan produint a la ciutat en els darrers temps”, ha conclòs la portaveu.

V.Tapias