.

Un moment de la reunió de dirigents locals del PP amb el president de BCN World

Representants del Partit Popular de Tarragona s’han reunit amb el President de BCN World, Xavier Adserà, per tractar sobre la modificació del Consorci Recreatiu i Turístic (CRT) i el futur de la indústria turística que s’ha d’instal·lar a la província de Tarragona.

El diputat Rafael Luna ha argumentat que “després de totes les compareixences al Parlament d’entitats i institucions al respecte, aquestes han manifestat no tenir cap tipus d’informació per part del Govern”, i ha afegit que “el conseller encara no ha aparegut a la comissió per informar del projecte, i no ens han donat, tampoc, cap tipus d’informació”.

A la reunió amb el també conseller delegat de Veremonte, ha assistit el diputat i ponent de la modificació de la llei del CRT Rafael Luna, el diputat i portaveu adjunt a l’Ajuntament de Tarragona Jordi Roca, així com els presidents locals del PP a Reus, Sebastià Domènech; a Salou, Mario Garcia;  a Vila-seca, Jordi Camarasa, i president comarcal del Tarragonès, José Luis Martín.

Luna ha agraït a Adserà “la deferència per poder dur a terme la reunió”, i també “la seva transparència i objectivitat davant les preguntes dels assistents”, en una reunió distesa “on s’han pogut aclarir tot tipus de qüestions, amb les formes pròpies d’un empresari, al contrari que el Govern de la Generalitat”.

La reunió ha servit també per comentar les esmenes que el Partit Popular presentarà a la modificació de la llei del CRT al Parlament.