.

.

TOTS 21


Tarragona viurà enguany la millor temporada quant a nombr de visitants de creuers

Tarragona viurà enguany la millor temporada quant a nombr de visitants de creuers

Demà dissabte 5 de novembre el creuer ‘Wind Star’ de la companyia Windstar Cruises arribarà al Port de Tarragona, en el que és el penúltim creuer de la temporada de Tarragona Cruise Port Costa Daurada.

El vaixell, que ja va visitar el Port de Tarragona el passat 23 d’abril, atracarà a les 7h procedent de Barcelona, i salparà a les 17h del mateix dissabte amb destinació Eivissa. El ‘Wind Star’ navega sota bandera de les Bahames amb uns 150 passatgers a bord, la majoria nord-americans i amb categoria luxury.

La naviliera Windstar Cruises és una de que aposta contínuament per la destinació Tarragona Cruise Port Costa Daurada. La companyia es va crear l’any 1984 amb l’objectiu de posicionar-se com una alternativa al creuer convencional, sota el lema ‘A 180 graus del convencional’ pretén aportar diferenciació i valor afegit als creueristes.

Superant la xifra de 13.000 creueristes

Aquest 2016 és la millor temporada de creuers fins al moment. Amb el ‘Wind Star’ ja són 21 els creuers que han visitat el Port de Tarragona, i superant la xifra de 13.000 creueristes que al llarg de l’any han visitat el territori de manera lliure, o bé han contractat les excursions que Tarragona Cruise Port Costa Daurada ofereix a les
companyies navilieres, amb l’objectiu que cada creuerista gaudeixi d’una experiència única quan visita el territori.