.

.

TOTS 21

El màster està dissenyat per aconseguir un alt nivell de coneixement i competència per accedir a la direcció d’operacions logístiques. Foto: Port

El Port i la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona impulsen el pròxim mes de novembre el Màster de Direcció d’Operacions Logístiques. El Port de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona són dues institucions que treballen de forma conjunta per impulsar accions adreçades a potenciar l’entorn socioeconòmic i a fomentar la recerca i la formació continuada al territori.

El marc existent entre els dos organismes és un marc de col·laboració regular que es consolida any rere any. En aquest cas, els dos organismes impulsen una formació, un màster dissenyat per aconseguir un nivell de coneixement i competència per accedir a la direcció d’operacions logístiques de qualsevol empresa orientada a la producció o als serveis.

Aquesta formació comença el pròxim dia 16 de novembre i finalitza el febrer del 2022 complint amb els requisits necessaris per a la bonificació FUNDAE. Disseny i planificació estratègica, tècniques de negociació, E-procurement, elecció dels KPI’s, normatives adients, intermodalitat, financial management, leadership & coaching, són alguns dels continguts que s’imparteixen dins d’aquesta oferta formativa.

El màster ofereix diverses sortides professionals com són la direcció d’operacions, de distribució de planificació o de transports. El temari d’aquest pla formatiu incorpora les darreres novetats del sector logístic i compta amb un equip docent altament qualificat i amb una extensa trajectòria i experiència en el sector. La Capità Marítim, Núria Obiols, o la directora Comercial i de Desenvolupament de Negoci del Port de Tarragona, Genoveva Climent, són alguns dels professionals que conformen l’equip docent.

El Port de Tarragona és conscient que la innovació i la recerca són vitals per al bon funcionament de l’organització com a motor econòmic del territori. És per això que col·labora en cursos de postgrau i màsters que estiguin relacionats amb les àrees d’interès de l’Autoritat Portuària de Tarragona. Per fer les inscripcions i accedir a tota la informació seguir l’enllaç: https://tuit.cat/m2UNi

Redacció