.

Imatge d'un dels creuers que ha visitat el Port de Tarragona

Imatge d’un dels creuers que ha visitat el Port de Tarragona

La marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada participa aquesta setmana a la fira de creuers més important d’Europa, la XI edició de Seatrade Cruise Med 2016 que se celebra entre els dies 21 i 23 de setembre a Tenerife.

Una delegació de l’equip de creuers del Port de Tarragona ha viatjat fins la capital de Les Canàries per a
promocionar l’oferta turística del territori, i presentar les potencialitats del Port de Tarragona com a destí de creuers davant dels principals agents turístics a nivell internacional.

Tarragona Cruise Port es presenta en aquest esdeveniment internacional, on estarà amb l’estand de Ports de l’Estat, amb l’objectiu d’enfortir les noves relacions iniciades amb la nova estratègia comercial, i consolidar l’entrada definitiva de Tarragona i la Costa Daurada en el competitiu món dels creuers.

Presentació del projecte Ferrari Land

El dijous 22 de setembre a les 16.30h, i en el marc de la fira, es presentarà el projecte Ferrari Land, el primer hotel temàtic de Ferrari a tot el món i que s’ubicarà junt a PortAventura.

La millor temporada de creuers

El Port de Tarragona està assistint “a la millor temporada de creuers fins al moment”, destaca a institucio. Després de gairebé quatre anys d’intens treball per atraure creuers a la ciutat, la marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada ja està posicionada al mapa de creuers i en els programes de les principals navilieres.

Aquest projecte és el resultat “del grup de treball liderat pel Port de Tarragona, i on també hi són presents el Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, la Cambra de Comerç, de Tarragona, la Patronal de Turisme, Parc Científic i Tecnològic de la URV, PortAventura i el Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Reus”.

Tarragona Cruise Port es presenta com una destinació exclusiva i destí de creuers a escala internacional al Mediterrani, apostant per una estratègia turística diferenciadora per a atreure navilieres premium i de luxe que volen oferir destinacions amb major valor afegit. Per a aquest any, les previsions són de rebre 22 creuers i més de 13.000 passatgers.