.

.

TOTS 21

Creuer Thomson. Foto: Cedida

Creuer Thomson. Foto: Cedida

El creuer Thomson Dream visita per tercer cop en un any el Port de Tarragona i atracarà demà a les 8 hores a la terminal de creuers, ubicada al dic de Llevant, amb 1.500 passatgers a bord. El Thomson Dream es converteix en el desè creuer de la temporada de Tarragona Cruise Port Costa Daurada.

El vaixell atracarà al Port de Tarragona procedent del port de Sete (França) i salparà a la tarda del mateix divendres direcció Palma de Mallorca. El Thomson Dream navega sota bandera de Malta i té una eslora de 243 metres.

Els passatgers que han contractat activitats programades visitaran Tarragona, Reus i Cambrils, PortAventura, Poblet i Montblanc, Barcelona i un celler del territori. La resta de creueristes visitaran el territori de manera lliure.

Tarragona Cruise Port Cosa Daurada està recollint els fruits de l’estratègia iniciada, fa tres anys, i es consolida com una destinació exclusiva i de creuers a nivell internacional a la Mediterrània. Aquest any, amb l’arribada del Thomson Dream, ja són 11.550 els creueristes que han visitat la destinació Tarragona Cruise Port Costa Daurada, i aquest mes d’octubre és especialment significatiu per l’arribada de quatre creuers en un mes i s’espera l’arribada d’un cinquè el proper dijous 29 d’octubre.

Trànsit passeig de l’Escullera

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera, és per aquest motiu que des d’aquesta nit a les 00.01 hores i durant tot el divendres, els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera.