.

El Moll de Costa de Port Tarragona acull per primera vegada 5 exposicions de temàtica cultural adreçades a tots els públics.

Les exposicions, enumerades de més antigues a més recents, són les següents: ‘Retrospectiva d’un llegat de Josepa Miró’ (18 de gener – 25 de febrer); ‘La Cúpula de la Sostenibilitat’ (1 de febrer – 30 d’abril); ‘Lo Fruit’ (8 de febrer – 17 de març); ‘Geografies Josep Vallverdú’ (14 de febrer – 17 de març); ‘Agents rurals: els guardians del medi natural’ (16 de febrer – 17 de març).

L’entrada de tots els espais és de caràcter gratuït. Aquesta àmplia oferta cultural es pot realitzar de manera simultània gràcies al condicionament del Refugi 1 que ha realitat el Port recentment.

D’aquesta manera, el Port de Tarragona omple de gom a gom els Tinglados i el Refugi 1 amb exposicions de caire artístic, social i mediambiental. La reforma i actualització de les instal·lacions del Refugi 1 amb treballs de pintura i d’instal·lació de nova il·luminació ha permès utilitzar-ne els 3 espais amb 3 mostres de manera simultània que, sumades a les que s’ofereixen el Tinglado 1 i 2, sumen cinc exposicions coexistents per primer cop a la història del Moll de Costa. El Moll de Costa es consolida així com un espai artístic a la ciutat.