.

Pedro Reyes. Foto: vivirvalencia.com

Pedro Reyes. Foto: vivirvalencia.com

Aquest dijous 6 de març a les 22:30h, tornen els monòlegs al Highland Tarragona (Rambla Vella, 9. Tarragona ) amb Pedro Reyes, el rei de l’absurd, conegut per la seva participació en programes de televisió com “La bola de cristal” , “No te rías que es peor “, “Hola Rafaella” i, actualment “Me resbala” a Antena3 Televisió.

Pedro Reyes

Pedro Reyes és, sens dubte, un dels humoristes més populars del país. Gràcies a la seva participació en els mítics programes de televisió “La Bola de Cristal” i “No no te rías que es peor” els seus acudits i gestos còmics han fet riure durant dècades al públic. Però a més, Pedro és actor de cinema, de teatre i televisió, productor, escriptor, director de cinema i músic .

Andalús nascut al nord del Marroc i que des de molt petit va viure a Huelva on, als 12 anys, comença la seva carrera com a escriptor, tasca que mai ha abandonat i que compagina amb la seva professió d’humorista i actor. Als 18 anys, Pedro crea el grup Centúria i posteriorment forma el duo Pedro y Pablo, amb Pablo Carbonell, amb el qual es trasllada a Madrid on actua en pubs i al Parc del Retiro. Arran d’aquestes actuacions participa al Carro de la Farsa. Durant anys actua en cafès – teatres amb el seu espectacle “Pedro Reyes en directo” i realitza innombrables obres infantils amb el grup Cistitis i el xou Pedro mío .

Els programes de televisió en els quals participava marcar una època del personatge que millor representa l’humor absurd.

Entre les seves actuacions més recents en la petita pantalla destaquen les del Club de la Comèdia o Els Irrepetibles .

/* JS para menú plegable móvil Divi */