.

Imatge promocional del grup català

Imatge promocional del grup català

El grup català Love of Lesbian, una de les bandes del pop-indie espanyol més importants dels darrers anys, arriba el proper dissabte 17 de setembre a Tarragona amb un concert exclusiu. I és que l’Auditori Camp de Mart serà una de les úniques places on es podrà escoltar tot el repertori complet del seu nou treball “El Poeta Halley”, així com dels seus temes més coneguts.

Després d’haver penjat el cartell d’entrades exhaurides en els seus darrers concerts a Madrid i Barcelona, tornen a Tarragona amb un concert de 2 hores i 15 minuts on interpretaran les 13 peces del seu nou disc i els seus principals èxits. Més de dues hores d’intens i hipnòtic concert que suposarà l’esperada retrobada de la banda i el seu públic després d’un any preparant el nou disc.

Els Love of Lesbian van començar a tocar junts la tardor de 1998 a Barcelona, després de presentar-se a diferents concursos. Van publicar el seu primer disc en anglès el 1999 “Microscopic Movies” i van ser escollits com a teloners de The Cure en la seva gira Blood Flowers. El 2009, arriba la seva consagració amb l’àlbum 1999, un treball conceptual que ha quedat com una obra clau per als seus seguidors i amb el qual, obtindrien el seu primer disc d’Or i de Platí.