.

Un moment del partit contra el conjunt anglès

El CF Pobla de Mafumet s’ha imposat per 1-0 al Stoke City Academy. Un gol de Riki al minut 25 de la primera part ha servit per derrotar al conjunt anglès. El jove davanter pobletà ha anotat la diana després de recollir
un refús dins de l’àrea petita del porter Ister.

Els homes del ‘Cholo’ Martin Posse han dominat el partit des de l’inici, amb molta possessió de pilota, davant d’un rival ben situat sobre el camp. Tot i tenir ocasions clares a les botes de Gestí, Dani Ojeda o Rodrigo,aquestes no han servit per ampliar el 1-0 gràcies a les bones intervencions del porter visitant.

El pròxim compromís pobletà de pretemporada serà el dijous 4 d’agost a casa davant la UE Valls (20h).

Fitxa tècnica:

CF POBLA DE MAFUMET:

José; Gabri Vidal, Matej, Vadillo, Roger Figueras; Óscar, Calavera, Ion, Brugué; Ivàn Vidal i Riki.

També han jugat: Alberto, Ruxi, De Nova, Pol, Jesús, Adri, Rayco, Gestí, Rodri i Dani Ojeda.

STOKE CITY ACADEMY (SUB21):

Ister; Banks, Silva, Read, Edwards; Molina, Jarvis, Twyfoll; Verkinden, Abdalla i Pringle.

També han jugat: Telford, Edwards, Kadki, Sorensen, Dunwoodt i Kristopher.

Àrbitre: Carles Extremera Peña. Ha amonestat amb targeta groga a Edwards al min. 80.

Gols: 1-0 Riki, min 25.

Camp: El Montanyà, 50 espectadors.