.

.

TOTS 21

Les obres del nou espai comercial podrien començar enguany

Les obres del nou espai comercial podrien començar enguany

El ple municipal aprovarà amb caràcter extraordinari aquest divendres la urbanització dels terrenys on es construirà el gran centre de distribució IKEA, i també aprovarà la cessió a la Generalitat dels terrenys per fer el pavelló poliesportiu dels Jocs Mediterranis 2017. També se situarà a Campclar, però en un altres punt, a l’entorn de la piscina municipal. A més a més de l’aprovació de l’accés a l’anella Mediterrània amb el vial que ha de connectar la zona del PP10 i la mateixa anella al costat de la T11.

S’aprovarà tècnicament el text refós del pla parcial que incorpora les al·legacions i per tant es podrà urbanitzar serveis com clavegueram, la llum o construir les avingudes i la distribució de l’entorn del futur IKEA de Tarragona, que se situarà al conegut com a pla parcial 10, a CampClar.

La Comissió Territorial d’Urbanisme de Tarragona aprovava el passat mes de juliol l’autorització al pla urbanístic, després que mesos enrere el tombés per problemes en els accessos i l’espai residencial.

Després d’introduir canvis en el disseny del pla i assegurar que com a mínim un 10% de la zona residencial es desenvoluparà al mateix temps que l’àmbit comercial, la comissió va permetre tirar endavant el pla.

Abans de final d’any ja podrien començar les obres d’urbanització. El pla parcial té una superfície de 302.000 metres quadrats, dels quals prop de 68.000 es destinaran a usos comercials i 31.000 a residencials.