.

La plaça de la Font va acollir una pantalla gegant per veure el ‘play-off’ d’ascens de l’any 2022. Foto: Cedida

L’Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Esports i l’emissora municipal Tarragona Ràdio, i el Gimnàstic de Tarragona estan treballant per instal·lar una pantalla gegant a les grades del parc del Francolí per seguir en directe els partits que el Nàstic disputarà fora de casa durant el play-off d’ascens a La Liga2 (Segona A). La setmana vinent se sabrà el dia i hora en què l’equip començarà l’eliminatòria, els primers partits de la qual tindran lloc durant el cap de setmana de l’1 i el 2 de juny.

Aquest dimecres 22 de maig ha tingut lloc una reunió entre diverses àrees de l’Ajuntament de Tarragona (Tarragona Esports, Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació, Guàrdia Urbana, Protecció Civil, Cultura i Festes, Brigada Municipal, Neteja Pública, Protocol i Mobilitat) i el Gimnàstic de Tarragona en la qual s’ha acordat la ubicació de la pantalla gegant. En els pròxims dies, s’acabaran d’ultimar els detalls d’aquest espai habilitat per oferir la retransmissió, una iniciativa que s’està treballant des de principis d’aquest mes de maig.

Durant el play-off, Tarragona Ràdio oferirà continguts especials i programació diària en directe, al carrer i a les xarxes socials amb la col·laboració del Gimnàstic de Tarragona.


Altres notícies:


El play-off d’ascens de Primera FederacióLaLiga Hypermotion (Segona divisió) consta de dues eliminatòries a doble partit que disputen els equips que finalitzen la lliga en segona, tercera, quarta i cinquena posició. La novetat és que, en aquest cas, no s’ha de dur a terme un sorteig per a dirimir els creuaments, sinó que ja estan configurats per endavant, tal com consta en les Bases de la Competició establertes per la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

Configuració Quadre A
Semifinal 1: Cinquè clasificat del Grup 2 (Ceuta) – Segon classificat del Grup 1 (Nàstic*)
Semifinal 2: Quart classificat del Grup 1 – Tercer classificat del Grup 2
Final 1: Guanyador semifinal 1 – Guanyador semifinal 2

Configuració Quadre B
Semifinal 3: Cinquè classificat del Grup 1 – Segon classificat del Grup 2
Semifinal 4: Quart classificat del Grup 2 – Tercer classificat del Grup 1
Final 2: Guanyador semifinal 3 – Guanyador semifinal 4

Quan falta una jornada pel final de la lliga regular, el Nàstic és segon del Grup 1 per davant del Barça Atlètic, el Celta Fortuna i la Ponferradina i queda per decidir si serà el Nàstic o el Barça qui acaba segon (si els granes guanyen al cuer dissabte s’asseguren la plaça) i també si la Ponferradina entra o no al play-off en detriment de la Cultural Leonesa, que és sisè.

En el Grup 2 les coses ja estan més clares i el cinquè classificat (i probable primer rival del Nàstic) serà el Ceuta, el quart classificat és el Málaga, en lluita encara amb el tercer, que és l’Eivissa, mentre que el Córdoba ja és subcampió.

En el Grup 1 pujarà directament el Deportivo de la Coruña i en el Grup 2, el Castelló.