.

El Nàstic no té més opció que vèncer.

El Nàstic no té més opció que vèncer.

El Gimnàstic de Tarragona està esgotant el seu marge d’error aquesta temporada. El rei de l’empat, n’ha sumat 12 en els 24 partits que ha disputat, es veurà les cares diumenge, al Nou Estadi (12h), amb l’Atlètic Balears, tercer classificat empatat a 44 punts amb el segon, el Lleida. Tot i les places de privilegi, els balears arriben a Tarragona després d’uns últims partits en què l’equip no ha estat resolutiu i ha encadenat tres empats i dues derrotes. És per aquest motiu que l’Atlètic no posarà les coses fàcils als tarragonins.

Per la seva banda, l’equip de Vicente Moreno s’està deixant escapar punts assequibles aquesta temporada i ha passat d’una posició còmoda a la mitja taula, a deixar que els seus perseguidors més immediats se li acostin. A hores d’ara, el Nàstic és desè amb 33 punts i està a tants punts de la promoció de descens com la d’ascens. No obstant, i tenint en compte la dinàmica dels tarragonins, sembla que la lluita dels homes de Moreno s’està convertint en una batalla per la salvació.

És per aquest motiu i per evitar que la situació passi al ‘llum vermell’, que el Nàstic necessita una victòria balsàmica aquest diumenge.

/* JS para menú plegable móvil Divi */