.

Canvi de cromos entre els vaixells que allotgen agents de les forces de seguretat espanyoles. Aquest dijous marxa del port de Barcelona el vaixell Moby Dada, el creuer que s’ha fet famós perquè ha allotjat durant gairebé dos mesos els agents dels cossos policials enviats a Catalunya per evitar el referèndum de l’1-O i, sobretot, perquè porta pintats dibuixos de personatges de Warner Bros, entre ells, el Piolín.

Ara bé, segons va assegurar aquest dimarts el ministeri de l’Interior, la previsió era que els agents que hi han viscut s’allotjaran a partir d’ara en hotels. Però aquest mateix dijous, tal com informa TV3, s’ha sabut que el GNV Azzurra, el vaixell que feia la mateixa funció al port de Tarragona, ve cap a Barcelona per substituir-lo. La previsió, segons la televisió catalana, és que el vaixell arribi a dos quarts d’onze d’aquest mateix matí de dijous, per atracar al mateix lloc que el Moby Dada.

D’altra banda, està previst que un important contingent d’agents arribats abans del referèndum marxin aquesta setmana de Tarragona, en furgoneta, com van arribar.