.

.

TOTS 21


Josep Maria Roselló. Foto: Gal-Art.com

L’artista Josep Maria Roselló rebrà dimarts de mans de l’alcalde de Tarragona el títol de fill predilecte. Serà a les 19.30h al saló de plens de l’Ajuntament. Aquesta petició es va aprovar en el plenari del passat divendres 21 de juny de 2013.

Nascut a Tarragona el 1950. Estudia a l’Escola d’Art de Tarragona, a l’Escola de Belles Arts de Sant Jordi i gravat a l’Escola Massana de Barcelona. Al llarg de la seva trajectòria professional treballa a diferents ciutats d’Europa i a moltes poblacions de Catalunya, com a Sitges on l’any 1992 realitza el cartell del Centenari de les Festes Modernistes o diferents accions de pintures i murals en directe en el desenvolupament d’un acte, etc…

En els darrers temps ha col·laborat intensament amb l’Ajuntament de Tarragona i més concretament amb la Conselleria de Cultura amb l’encàrrec de dos projectes: d’una banda un mosaic de paviment situat davant el Teatre Tarragona, que ens condueix fins a la porta, i de l’altra un mur a l’interior, al vestíbul del nou equipament, titulat ‘Una platja per a tu’.