.

La Fundació Intermedia i la Fundació Formació i Treball, dins el marc de la Garantia Juvenil, s’han unit per presentar el Centre de Noves Oportunitats “El Balcó del Camp de Tarragona”, un programa per a joves d’entre 16 i 24 anys no escolaritzats del Camp de Tarragona.

A Roda de Berà es durà a terme al Punt d’Informació Juvenil “La Fàbrica”, amb la implicació de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Roda de Berà, per posar en marxa al municipi aquesta iniciativa, la qual esdevé un programa integral que combina accions d’empoderament, serveis d’orientació, de formació, d’acompanyament, d’inserció laboral i de seguiment per mitjà d’una metodologia innovadora de treball amb els i les joves mitjançant el coaching vivencial.

L’objectiu de les sessions serà facilitar les condicions necessàries per tal que els participants pugin assolir les competències necessàries per reorientar la seva vida personal, formativa i professional, i aconseguir al final del procés que el jovent tingui el màxim nombre d’oportunitats per desenvolupar-se en els àmbits formatius i laborals.

Les sessions començaran després de les vacances de Setmana Santa. Els joves que desitgin formar part del programa hauran d’estar inscrits en Garantia Juvenil, inscripció que es pot formalitzar també al Punt d’Informació Juvenil.