.

Imatge de la Rambla del Pilar

El Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) a l’Ajuntament de Tarragona, ha sol·licitat a l’equip de govern (PSC-PP) que els pressupostos del 2018 incloguin una partida per redactar i executar el projecte de millora integral de la coneguda com a rambleta del barri del Pilar-Eixample.

“Tant la rambleta com la resta d’espais públics d’aquest barri de Ponent no han rebut cap mena d’actuació de manteniment en més de deu anys”, ha denunciat el portaveu del PDeCAT, Albert Abelló.

Abelló ha qualificat de “lamentable” l’estat en què es troba la rambleta del Pilar-Eixample. “L’asfalt està desgastat i esquerdat, hi ha nombroses rajoles trencades i el mobiliari urbà fa molts anys que resta degradat”, ha explicat el portaveu del PDeCAT, que ha assenyalat que tot i que la circulació de vehicles està prohibida, la mala col·locació de les pilones permet l’entrada de cotxes i motocicletes.

En el projecte de millora integral, el Grup Municipal del PDeCAT també sol·licita la creació d’una rampa des del carrer Riu Montsant per accedir a la rambleta. “Ara mateix només existeixen escales i les persones amb mobilitat reduïda han de donar molta volta per accedir-hi”, ha manifestat Abelló.

Imatge d’una arqueta de la zona

D’altra banda, des del PDeCAT també es reclamen altres actuacions de reparació i manteniment en aquest barri de Ponent, com és l’arranjament urgent d’una arqueta al costat del Bloc Riu Francolí des d’on fa mesos que surt tota mena de porqueria i rates. “Fa molts mesos que els veïns i veïnes reclamen la seva reparació davant el perill per a la salut pública”, ha assegurat Abelló.

Des del mateix Grup Municipal també se sol·licita la col·locació de fanals al carrer Riu Tordera i la instal·lació d’un pas de vianants elevat al carrer Riu Fluvià. “A causa de la poca il·luminació, a una de les voreres del carrer Riu Tordera ja s’han produït diversos robatoris”, ha manifestat el portaveu del PDeCAT, que també ha assenyalat que “al carrer Riu Fluvià el nombre de passos de vianants és reduït i es tracta d’una via on els vehicles circulen a una velocitat elevada”.