.

El web s'ha presentat aquest matí a Salou.

El web s'ha presentat aquest matí a Salou.

Amb l’objectiu de millorar la competitivitat digital de Salou el Patronat Municipal de Turisme posa en marxa aquesta setmana una nova pàgina web (www.visitsalou.eu), en el marc d’una nova comunicació en xarxa. El portal, que inicialment s’ofereix en català, castellà, anglès, francès i rus, s’ha adequat a les necessitats actuals, ajudarà a millorar el posicionament i la notorietat del municipi a la xarxa. El Regidor de Turisme, Benet Presas, ha assegurat que “érem conscients de la necessitat d’oferir un altre tipus de producte adequat a la imatge de Salou i a les noves demandes i tendències del sector; per tant renovar la web era una prioritat”.

El nou portal de Turisme Salou millorarà també el posicionament de la destinació en els mercats turístics, i s’ha dissenyat pensant en seduir al visitant des de la primera pàgina, per mitjà d’una galeria d’imatges, activitats atractives i vídeos que expliquen històries de Salou en format storytelling, adreçats a cinc grans tipus de visitants: famílies, sèniors, esportistes, parelles i joves. En aquest sentit, a la web es poden trobar diversos vídeos de curta durada que permeten seguir d’aprop diverses experiències al municipi i posar-se en la pell dels protagonistes.

“La posada en marxa de la nova web i de les xarxes socials obeeix a la necessitat d’una nova comunicació digital, adaptada als nous temps, amb l’objectiu però de fusionar les estratègies de promoció turística onoff line”, ha explicat  la directora-gerent del Patronat de Turisme, Maria Targa; sempre amb la intenció de posicionar Salou de manera preferent i fer que digitalment també compti amb un posicionament líder.La nova web està estructurada en tres grans eixos (Descobreix SalouPlanifica el teu viatge; i Durant la teva visita) i atorga totes les eines al turista per tal que aquest pugui planificar i organitzar, a la seva manera, la seva estada a Salou. Les xarxes socials, per la seva banda, ajudaran a mantenir el contacte després del viatge per tal d’augmentar encara més la fidelitat del turista que ens visita. Aquest objectiu també es reforçarà amb campanyes de newsletters.

/* JS para menú plegable móvil Divi */