.

La regidora de Turisme s’ha reunit amb diferents tour operadors  i agències de viatges que operen a Cambrils

La regidora de Turisme s’ha reunit amb diferents tour operadors i agències de viatges que operen a Cambrils

El Patronat de Turisme de Cambrils encapçalat per la regidora Mercè Dalmau ha participat aquesta setmana a la fira internacional de turisme MITT de Moscou. Cambrils ha portat a Moscou la seva oferta d’allotjament, gastronomia i activitats, dintre del mostrador de Costa Daurada situat a l’estand de Catalunya.

La regidora ha tingut ocasió de despatxar amb diferents tour operadors i agències de viatges que operen a Cambrils i les expectatives són optimistes per a la destinació de la Costa Daurada. El perfil del visitant rus és principalment familiar i valora molt la qualitat de l’oferta d’allotjament cambrilenc, així com la tranquil·litat, el comerç i la gastronomia del municipi.

Acompanyats pels màxims responsables de l’Agència Catalana de Turisme, del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i municipis com Salou, Cambrils potencia de nou la promoció juntament amb el sector en aquest important mercat, a més de països com Ucraïna o Bielorússia que tenen l’avantatge de no requerir visat per viatjar a Europa.