.

Miradors de Llevant. Foto: Cedida

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Tarragona, José Luis Martín, ha presentat aquest dissabte el projecte que convertirà la N340 entre la Via Augusta i La Mora en el Passeig dels Miradors de Llevant. Martín ha explicat que “Llevant és una zona important per nosaltres i pel nostre model de ciutat i per això apostem perquè la connexió entre la La Mora i la Via Augusta per la N340 es converteixi en el que hem anomenat Passeig dels Miradors de Llevant”.

Aquesta actuació, uns dels quatre grans pilars dels projecte de ciutat dels populars, suposarà una actuació integral a la carretera, que es convertirà en una via urbana passejable, amb carril bici, àmplies voreres i oberta al mar. José Luis Martín ha assenyalat que “cada platja tindrà un mirador, alhora que la intervenció preveu l’arranjament dels accessos a les platges i a les diverses urbanitzacions, millorant d’aquesta manera la seguretat”.

El cap de llista popular, que s’ha reunit amb un grup de veïns de la zona, també ha explicat el Pla de Millora Integral de Platges, que “potenciarà aquests espais, dotant-los de serveis complentaris i activitats que donaran vida”, ha dit. Per últim, Martín ha recordat en la seva atenció als mitjans a Cala Romana, que tot aquest projecte de ciutat es farà “baixant impostos, concretament un 25% de l’IBI, perquè hem de deixar de ser la ciutat d’Espanya més cara”.