.

.

TOTS 21


La comissió de territori i sostenibilitat del Parlament de Catalunya ha aprovat una proposta de resolució del PSC que insta a la Generalitat a encarregar el projecte constructiu dels dos quilometres que resten pendents de la carretera C-51, en concret els punts quilomètrics 24,3 i 26,8 del tram Valls-Albinyana.

Mapa de la carretera C-51

Cal recordar que la troballa de restes arqueològiques va motivar en el seu moment que aquest tram quedés exclòs del projecte inicial. En aquests moments els estudis arqueològics ja s’han realitzat i per tant cal procedir a enllestir definitivament aquest darrer tram de la carretera.

Segons ha remarcat la diputada socialista Núria Segú, “des del PSC estarem especialment amatents a què el Govern compleixi aquest compromís assolit avui al Parlament de Catalunya. Un cop s’hagi elaborat el projecte constructiu caldrà després licitar, adjudicar les obres i dotar-les d’una assignació pressupostària. Un cop això sigui una realitat ja podrem dir que haurem enllestit una via d’altes prestacions que connecta per primer cop a Valls i l’Alt Camp amb el Vendrell i el Baix Penedès, dues comarques veïnes i amb un gran potencial però que han estat històricament mal comunicades.”