.

La Comissió d’Educació del Parlament ha aprovat una proposta presentada per Ciutadans (Cs) “per eliminar els mòduls prefabricats i construir l’edifici definitiu de l’escola Ponent de Tarragona”, ha explicat la diputada de Cs per Tarragona Maialen Fernández. Ha recordat que “aquest centre educatiu es va crear al 2008 amb mòduls prefabricats i provisionals, però deu anys després de la seva entrada en funcionament els barracons es mantenen”. A més, segons ha detallat Fernández, “l’Escola Ponent no compta amb les instal·lacions pròpies de qualsevol centre, com un pati o pista esportiva”.

La diputada per Tarragona de Ciutadans ha acusat “els diferents governs de la Generalitat de no haver estat capaços de destinar-hi els recursos necessaris per construir un edifici en condicions, tot i les reiterades reivindicacions de l’Ajuntament o l’Associació de Mares i Pares (AMPA)”. “Hi ha alumnes que van començar P-3 a l’Escola Ponent i estan a punt d’acabar els estudis de primària sense haver vist l’edifici definitiu”, ha afegit.

Maialen Fernández ha destacat que la proposta aprovada contempla que  “el nou edifici de l’Escola Ponent, el pati i la resta d’infraestructures necessàries entrin en funcionament el curs 2020-2021”. “Tot i que el Grup Parlamentari de Ciutadans ja va plantejar una iniciativa perquè s’eliminessin aquests barracons durant l’anterior legislatura i no s’ha fet res, confiem que aquesta vegada el Govern de la Generalitat sí que doni compliment a una petició tan necessària per garantir un centre escolar en condicions”, ha conclòs.