.

El Pare i la Mare Noel han arribat a Cambrils. Foto: Tots21

El pont de desembre ha començat amb bon peu a la vila de Cambrils. El Mercat de Nadal i els actes que s’han programat per celebrar aquestes festes tan esperades per als més petits de la casa van omplir ahir el municipi de famílies que tombaven pels carrers per gaudir de l’ambient d’aquests dies.

La plaça de la Vila de Cambrils lluïa així de plena la tarda d’aquest dimecres. Foto: Tots21

Les paradetes del Mercat de Nadal bullien, gent amunt i avall comprant artesania, productes d’alimentació, roba, decoracions nadalenques… Els carrers es feien difícils de transitar i les cares dels paradistes tenien un somriure d’orella a orella. A més de les paradetes, el carrer Immolats del Setge, el passeig Albert i la Torre del Llimó i la plaça de la Vila acullen del 6 al 10 de desembre tallers de decoració nadalenca, de corones, pinta cares i un taller d’espelmes, en franges horàries de matí i de tarda.

La canalla feia cua per entregar la carta i fotografiar-se amb el Pare i la Mare Noel. Foto: Tots21

La plaça de la Vila també estava plena de gom a gom. Els nens i nenes, acompanyats de les seves famílies, estaven preparats per entregar les seves cartes al Pare Noel i a la seva dona, la Mare Noel, que enguany també està present per rebre les peticions de la canalla, que feia una llarga cua i esperava pacientment el seu torn per poder-se fer una fotografia amb la parella. Aquests dos personatges màgics es podran trobar cada tarda a la plaça per rebre els infants.

Els carrers es feien de difícil transitar la tarda d’aquest dimecres. Foto: Tots21

L’Ajuntament de Cambrils ha programat més d’un centenar d’actes que compliran carrers i places per al gaudi de totes les famílies.

A continuació, una galeria d’imatges de la tarda d’aquest dimecres al Mercat de Nadal de Cambrils.

V.Tapias