.

L’alcalde i la regidora d’Infància i Joventut agraeixen la labor de voluntaris, monitors i col·laboradors

El Parc de Nadal de Salou ha organitzat per l’últim dia de l’any una campanya de recollida d’aliments, de forma que tot aquell que porti 1 kg de menjar, tindrà l’entrada gratuïta. Els aliments recaptats aniran als bancs d’aliments de Càritas i l’Esglèsia Evangèlica de Salou.

Aquest matí, l’alcalde Pere Granados, i la regidora d’Infància i Joventut, Júlia Gómez, han visitat el parc per tal de felicitar i agraïr la labor dels 32 voluntaris i 10 monitors que controlen i condueixen la bona marxa de les diverses atraccions i tallers del parc Xic’s, que restarà obert fins al proper dia 5 de gener, i que és ubicat com cada any, al Pavelló Municipal d’Esports de Salou.

El parc compta amb la presència de noves atraccions de fira, entre les més sol·licitades i millor valorades tant per les famílies com pels infants. I també amb altres novetats com una nova zona de noves tecnologies o una altra destinada al ball. Però a l’espai Xic’s també s’hi poden  trobar els atractius clàssics com la tirolina, els quads i segways, els llists elàstics i l’espais de ‘jumping’. A més, també es manté la zona per pujars als poneis que faran un circuit pel carrer Milà, o a l’interior, els tallers de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra.

A l’espai Xic’s també hi ha una zona de tallers que de forma voluntària ofereixen empreses i entitats locals col·laboradores: Telepizza, LFDA (La Fiesta del Arte), escola d’idiomes INNOVA, la sabateria infantil Petonets, l’escola de ball Nou Estil, el Club Esportiu Salou de Gimnàstica Rítmica, la Sra Piruleta d’animació infantil, i el Ball de Bastons de Salou; a les quals l’alcalde ha agraït també la seva col·laboració.

La regidora de l’àrea, Julia Gómez, mostrava la seva satisfacció “per la gran resposta que està tenint enguany el parc de Nadal, mantenint una ocupació mitjana diària de quasi 1.000 entrades”.

Activitats pels joves

La regidoria de Joventut també preveu oferir una Zona Jove per a adolescents al mateix pavelló municipal d’Esports, amb dues activitats nocturnes a part de la zona jove dins el parc de Nadal.

Per avui es preveu la “Nit de joves al Parc Salta”, i també, Torneig d’Air Futbol amb premis per als guanyadors. El dia dos, es repetirà l’activitat Nit de joves al Parc Salta i gaudeix com quan eres petit! I també s’organitzarà un torneig de làser combat per equips.