.

El Pavelló Poliesportiu torna a acollir el Parc de Nadal. Foto: Cedida

Els dies 27, 28 i 29 de desembre tindrà lloc una nova edició del Parc de Nadal a Constantí. Durant aquests 3 dies el Pavelló Poliesportiu acollirà tot un seguit d’activitats destinades a un públic infantil i juvenil. Aquest any comptarem amb inflables, tallers de manualitats, tallers de maquillatge i moltes sorpreses i novetats.

El Parc de Nadal obrirà les seves portes de 10 a 13 h i de 16.30 a 19.30 h. Els preus són de 3 euros l’entrada d’un dia; 5 euros l’entrada per 2 dies, i 6 euros per als 3 dies. Les activitat són per a infants a partir de 3 anys i és obligatori l’acompanyament d’un adult fins als 9 anys (inclosos).

La venda d’entrades es farà al Pavelló Poliesportiu, coincidint amb l’horari d’obertura del Parc. Hi haurà servei de bar i guarda-roba, gestionat per l’AFA de l’Institut de Constantí.

Campament reial els dies 4 i 5 de gener

Els Reis Mags tornaran a portar la il·lusió i la màgia als nens i nenes de Constantí amb la instal·lació d’un Campament Reial els dies 4 i 5 de gener al Pavelló Poliesportiu municipal. És una de les activitats que més èxit ha tingut aquests  darrers anys, i al llarg dels dos dies els patges reials recolliran les cartes dels infants i ho posaran tot a punt per al repartiment de regals durant la nit més màgica de l’any.