.

Visita dels alumnes de 3r de l’escola La Portalada a l’Ajuntament d'Altafulla

Visita dels alumnes de 3r de l’escola La Portalada a l’Ajuntament d'Altafulla

El Parc de la Ronda d’Altafulla disposarà d’un circuit de BTT. Així ho ha anunciat el regidor d’Activitat Física i Esport, Guillermo Alonso, en el marc de la visita que els alumnes de 3r de l’escola La Portalada han fet a l’Ajuntament. Segons ha avançat l’edil, el consistori habilitarà l’espai per construir-hi un recorregut de ressalts per fer amb bicicleta de muntanya.

Han estat una cinquantena els estudiants dels grups A i B de 3r del centre altafullenc els que, després de treballar a classe el funcionament del consistori, han realitzat una visita guiada per les diferents dependències de la casa de la vila. L’itinerari s’ha iniciat a la sala de plens on els alumnes tenien preparades una sèrie de preguntes que han formulat a l’alcalde Fèlix Alonso, i als regidors Montse Castellarnau, Eva Martínez i Guillermo Alonso, que han estat acompanyats del secretari de l’Ajuntament, Francisco De Sales Salinas. Els escolars s’han interessat per les seves trajectòries, pels projectes realitzats fins a dia d’avui durant el seu mandat, per algunes iniciatives que estan pendents, per les tasques que duen a terme en el seu dia a dia, i per la història del poble i de l’Ajuntament.

També han posat sobre la taula algunes propostes i suggeriments com ara incrementar les zones verdes, instal·lar cistelles de bàsquet al parc del costat de l’escola, abaratir els preus dels pisos per a la gent més necessitada, o la instal·lació de gespa al camp de futbol de l’estadi municipal Joan Pijuan. Més tard, i acompanyats pel secretari i alguns tècnics municipals, han realitzat un recorregut guiat per tots els departaments, on el responsable de cada àrea els ha explicat les seves funcions, i, seguidament, pels despatxos de l’alcalde i dels regidors.