.

Nou anys després de sortir-ne, els paradistes del Mercat Central ja poden començar a muntar les seves parades al l’edifici reformat, amb l’objectiu que el recinte obri les portes al públic el proper 10 de gener. Al nou mercat s’hi traslladaran 43 de les 50 parades que hi ha actualment obertes a la carpa de la plaça Corsini. “La resta s’han desvinculat del projecte per jubilació, o perquè no hi han cregut i han buscat altres alternatives, com obrir una botiga fora del mercat”, afirma la presidenta de l’Associació de Venedors del Mercat Central de Tarragona, Maria Virgili.

El nou Mercat Central té espai per 48 parades i, per tant, encara queda confirmar l’ocupació de 5 d’elles. Tant l’Ajuntament com l’associació de paradistes confien que no hi haurà cap problema per fer-ho. “No entra en la nostra ment que hi hagi parades buides”, assegura Virgili. Al seu torn, la regidora de Comerç i presidenta d’Espimsa (l’òrgan municipal que gestiona el Mercat), Elvira Ferrando ha informat que ja els han entrat peticions per omplir-les.

Ferrando: “Serà l’eix vertebrador comercial de la ciutat”

Ferrando ha volgut mostrar el seu entusiasme per la posada en marxa de l’espai, que serà “actiu, i tindrà tanta vitalitat que serà l’eix vertebrador de tota la zona comercial de la ciutat”. Entre altres coses, s’hi faran activitats com cursos de cuina o degustacions. Virgili també s’ha manifestat eufòrica per la reobertura i, sobretot, pel fet que ja hi hagi una data fixada, i s’ha mostrat molt satisfeta amb la reforma: “El sostre i sobretot la distribució és el canvi més important, ja que ara només entrar ja es poden veure tota la planta del Mercat.”

 

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */