.

Un moment del trofeu de judo "Ciutat de Cambrils", celebrar el mes passat al Palau d'Esports. Foto: Cedida

Un moment del trofeu de judo “Ciutat de Cambrils”, celebrat el mes passat al Palau d’Esports. Foto: Cedida

El Palau d’Esports de Cambrils ja està preparat perquè s’hi celebrin les competicions de judo i de karate dels Jocs del Mediterrani, després que s’hi hagin fet unes obres d’adequació perquè les instal·lacions complissin amb la normativa que marca l’esdeveniment.

En concret, s’ha rehabilitat la coberta del Palau Municipal d’Esports, s’han substituït quatre caixes de ventilació al pavelló 1 i quatre portes d’emergència al pavelló 2, s’ha adaptat una porta d’emergència del pavelló2 que estava degradada, s’ha instal·lat una barra antipànic a les grades del pavelló 2, s’ha renovat la megafonia portàtil i fixa, i s’han substituït les finestres laterals de la part oest del pavelló 1 i les rajoles de la pista del pavelló 2.

Les obres, que han costat gairebé 90.000 euros, han estat finançades per la Diputació de Tarragona. El conveni entre la Diputació i el consistori cambrilenc estableix que, un cop passats els Jocs del Mediterrani, l’equipament es destini de manera obligatòria a l’ús públic per part de la ciutadania.

A mode de prèvia, el mes passat el Palau va acollir el torneig “Ciutat de Cambrils”, organitzat per l’Escola de Judo Dojo Cambrils amb la col·laboració de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils, que va aplegar 230 judokes de totes les edats i de diferents països europeus.

Romà Rofes