.

.

TOTS 21


Una imatge promocional de l'obra

El Palau de Congressos acollirà el proper dissabte, 28 de desembre, l’espectacle de dansa ‘El Llac dels Cignes’, interpretat pel ballet Jacobson de Sant Petersburg. Els elegants moviments representats pels ballarins, l’apassionada música de Txaikovski i la fascinant roca que revesteix l’auditori August transportaran als assistents dins la bella història d’Odette. Les entrades estan disponibles a través de TicketMaster o del telèfon 902 150 025, a partir de 28€.

L’11 de gener, a les 21h, arribarà a El Palau l’esperat Cor, Ballet i Orquestra de l’Exèrcit Rus de Sant Petersburg. Un any més la seva actuació no deixarà indiferent als espectadors amb els ritmes i moviments dels seus músics i ballarins.

Més de 100 artistes formen part d’aquest espectacle trepidant. Les seves gires internacionals i els més de 30 milions d’espectadors que han gaudit ja de la seva actuació els avalen. Una gran oportunitat per gaudir de la cultura aquestes festes. Les entrades, també a partir de 28€, es troben a la venda a través TicketMaster i una hora abans de l’actuació a la taquilla d’El Palau.