.

Els apartats d’agenda, actualitat, serveis, turisme i transparència són els que acumulen més visites des de finals d’octubre

Els apartats d’agenda, actualitat, serveis, turisme i transparència són els que acumulen més visites des de finals d’octubre

El nou portal web de l’Ajuntament d’Altafulla (www.altafulla.cat) registra a dia d’avui un total de 93.224 visites des de la seva posada en funcionament el passat mes d’octubre de 2018. D’aquesta manera, l’aplicació ha rebut una mitjana diària de 517,9 visites en mig any.

D’aquestes més de 93.000 visites, l’apartat de l’agenda d’activitats suma el número més elevat amb 16.324 visites; per darrera, l’actualitat al municipi, amb un total de 14.778; l’apartat de serveis ocupa el tercer lloc, amb 8.186 visites; Turisme, la quarta posició com a espai més consultat, amb 5.975 visites, i el darrer apartat més visitat correspon a l’apartat de transparència municipal amb 4.028 visites des del passat mes d’octubre.

El nou portal, més visual i modern, està configurat amb disseny web responsiu (responsive web design), una tècnica especialitzada de creació i desenvolupament de llocs web que permet adaptar el format dels continguts del lloc a les característiques de qualsevol pantalla o dispositiu d’accés.

Es tracta d’un enfocament del disseny web destinat a permetre que les pàgines web puguin ser vistes responent a la pantalla o navegador web amb què s’està veient, indiferentment de les seves característiques. D’aquesta manera, contingut, disseny i rendiment són necessaris en tots els dispositius per garantir la facilitat d’ús i la satisfacció dels usuaris.

D’aquesta manera, el nou portal és una eina de comunicació renovada i constantment renovable que facilita a la ciutadania informació sobre el municipi, els seus serveis i la seva gestió.

En aquesta línia, el nou web compta també amb una major presència a les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram, Youtube i Whatsapp) que juguen un paper fonamental en la societat actual del coneixement i l’empoderament de la ciutadania.