.

.

TOTS 21

El Nàstic se la torna a jugar al Nou Estadi. Foto: Fabian Acidres

A falta de dos dies per al decisiu Nàstic Girona (diumenge 18:00h) es pot assegurar que el Nou Estadi tornarà a omplir-se per segon cop aquesta temporada. Les entrades promoció de Preferent i Tribuna ja s’han esgotat i tant sols queden 200 disponibles als gols. A més, el president Josep Maria Andreu ja va anunciar que s’accedirà a la petició de 1.500 entrades del Girona. Els seus seguidors s’ubicaran a la Preferent Superior. Així, el Nou Estadi bullirà amb 12.500 espectadors.

El primer i únic cop que el Nou Estadi s’ha omplert aquesta temporada va ser el passat 1 de maig en el derbi contra el Reus. Llavors van ser 12.541 espectadors els que van fer costat a l’equip en aquella fatídica derrota per 0-1. Tres setmanes després, el Nàstic se la torna a jugar a casa davant del Girona, en un encontre on només val la victòria. L’afició és conscient de la importància del duel i no deixarà sol al conjunt de Nano Rivas. La setmana passada, el club va engegar diferents promocions que han portat a esgotar les entrades de Tribuna i Preferent. Tant sols en queden per Gol Nord i Gol Sud. Les promocions continuen vigents i els socis encara poden retirar una entrada gratuïta. La previsió del club és que diumenge no quedi cap entrada disponible a les taquilles.

1.500 entrades per al Girona

El Girona no vindrà sol a Tarragona. El club gironí s’està jugant l’ascens i aquest fet va provocar una alta demanda d’entrades per al desplaçament. Els gironins van fer una petició de 1.500 entrades, que el Nàstic finalment ha accedit. Els seguidors del Girona estaran ubicats a la Preferent Superior, oberta exclussivament per a ells. Per tant, l’espai habilitat per l’afició visitant al Gol de Mar estarà disponible per als seguidors del Nàstic.