.

La delegació de Kenya, amb els responsables del Nàstic i de la ciutat, al Nou Estadi. Foto: Cedida

Les seleccions femenina i masculina de futbol Sub-19 de Kenya han participat en diferents tornejos, amistosos i entrenaments en diferents punts del territori durant les vacances de Setmana Santa. Un d’ells, la Costa Daurada Cup, coorganitzada pel Gimnàstic de Tarragona, i on la selecció femenina de Kenya va disputar la final davant l’Sporting Club de Portugal al Nou Estadi Costa Daurada. Per la seva banda, el masculí es va proclamar campió del torneig en la final disputada a Salou.

A més, tècnics de l’àrea esportiva del Nàstic i l’NSA han dirigit sessions d’entrenament sota la metodologia grana i s’han disputats amistosos amb diferents clubs al territori tarragoní.

L’acte de clausura, sobre la mateixa gespa del Nou Estadi Costa Daurada, ha comptat amb la participació del Ministre d’Esports, Afers Juvenils i Arts de Kenya, Ababu Namwamba, i la CEO de Kenya Academy Sports, Doreen Odhiambo. Els representants del país africà han estat rebuts pel president del Nàstic, Josep Maria Andreu; l’alcalde de Tarragona i vicepresident de la Diputació de Tarragona, Ruben Viñuales; el director de la NSA, Javier Ornia; i representants de la direcció del Nàstic, Lluís Fàbregas i Jose Maria Andreu Solé.

Les representants de les entitats del territori han volgut agrair presencialment la confiança dipositada pel Ministeri d’Esports de Kenya i la Kenya Academy Sports, sota el programa Talenta Hela, en la promoció del territori i amb l’objectiu d’ampliar les aliances esportives a nous països.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */