.

Una imatge del primer partit de lliga contra l'Esparreguera

Una imatge del primer partit de lliga contra l'Esparreguera

La solidesa com a local del Nemser TGN Bàsquet es posarà a prova aquesta dissabte a les vuit del vespre amb la visita del líder, el Sabadell, un equip que en la primera volta va vèncer les noies de Juan Carlos Arjona amb comoditat (63-43).

El Sabadell ocupa el primer lloc de la taula classificatòria amb 11 victòries i 5 derrotes, el mateix balanç que Nou Bàsquet Olesa, Viladecans i Sant Nicolau (el Sant Fruitós, de fet, també té 11 victòries, però amb un partit pendent), dos triomfs més que l’equip tarragoní en el que està sent una lliga molt competida i de resultats imprevisibles. “És un equip fet per pujar de categoria. Farem tot el possible per aprofitar les nostres virtuts i poder competir al mateix nivell”, explica Juan Carlos Arjona, tècnic del Nemser TGN Bàsquet.

El Sabadell és un equip que juga amb molt de ritme, molt compensat en totes les posicions i, a més, pot anotar amb certa facilitat de tres punts, un fet decisiu en aquesta lliga. El Nemser intentarà fer valer el factor pista, al pavelló del Sagrat Cor, on ha guanyat tots els partits que ha disputat excepte el que el va enfrontar al Sant Cugat (57-61) i, sobretot, la seva defensa, clau per comprendre com l’equip lila es troba tan aprop del cap de la classificació.

/* JS para menú plegable móvil Divi */