.

.

TOTS 21


Un moment del partit de les liles

El Nemser TGN Bàsquet ha complert els pronòstics i  ha vençut el cuer de la categoria, l’Esparreguera (49-64). El conjunt lila ha dominat sempre el partit contra un rival que encara no coneix el triomf en 16 jornades de lliga, però que ha augmentat el seu nivell competitiu (en la primera volta, les derrotes encaixades superaven els 40 punts de diferència gairebé sempre).

Les locals han plantejat una defensa en zona 3-2 durant tot el partit, que el Nemser TGN Bàsquet ha sabut atacar molt bé en els primers vint minuts, aconseguint bones posicions de tir i deixat el partit ben dirigit en arribar al descans, amb un resultat de 25-45.

Amb tot, la relaxació de les visitants en gaudir d’un avantatge confortable i contra un oponent que havia caigut al pavelló del Sagrat Cor en la primera jornada de lliga per 60 punts de diferència (86-26) han provocat que les locals no tan sols evitessin que la diferència s’ampliés, sinó que també han aconseguit guanyar els dos últims períodes del matx. Amb tot, la victòria no ha perillat en cap moment.