.

.

TOTS 21


Les noies del Nemser segueixen amb peu ferm a la categoria

El Nemser TGN Bàsquet ha sumat la tercera victòria consecutiva (54-43) després de fer un gran partit contra el Molins de Rei. L’equip de Juan Carlos Arjona ha fet una demostració de rigor tàctic, lluita (totes les pilotes dividides han estat per les locals), compromís (9 jugadores han anotat) i coratge, que li va atorgar el vuitè triomf de l’any.

La primera meitat del partit ha estat una lluita sense treva per part dels dos equips. El ritme era frenètic i ambdós conjunts intentaven córrer més que el rival i no donar cap pilota per perduda. L’anotació ha estat molt baixa, però amb les dues defenses que han exhibit tant les locals com les visitants impedien qualsevol atac mitjanament organitzat.

El Nemser i el Molins han pressionat a tota la pista, fent un infern el sol fet de pujar la pilota a zona d’atac. Mil mans, braços i ajudes. Una batalla per cada pam de terreny. Una guerra de trinxeres al més pur estil Primera Guerra Mundial. El Molins ha demostrat per què és la millor defensa del campionat i el Nemser, que és un equip duríssim, tàcticament disciplinat i amb un esperit encomiable. Amb un panorama tant del cos a cos, el primer dels dos grans assalts ha caigut del costat local (26-21).

La segona meitat ha seguir la tònica de la primera. Fer una cistella costava Déu i ajuda, però el Nemser sempre ha anat per endavant. Les visitants no han pogut aprofitar la seva superioritat física sota el cèrcol perquè el Nemser ha fet, senzillament, una defensa de llibre al pal baix: anticipació i ajudes a la línea de fons.

Es carregava el rebot amb força i el Molins no es trobava còmode en cap moment. En un matx amb una anotació amb comptagotes, el Nemser ha sobreviscut per, en uns cinc minuts d’inspiració del darrer període, mig sentenciar el partit. La millora en la punteria en el tir exterior i l’habilitat a l’hora de superar la defensa pressionant visitant han permès aconseguir una diferència de 14 punts (48-34) a poc menys de quatre minuts del final.

La victòria, de molt mèrit contra un rival fort i tècnicament fi, consolida el projecte de joc construït per Arjona.