.

El Lorca, un dels pitjors rivals en camp contrari, ha mantingut la malastrugança que atenalla els grana a casa i sense fer res de l’altre món s’ha endut els tres punts en un partit on el Nàstic podia haver golejat al primer temps.

No hi ha manera que a casa el Nàstic reemprengui el camí de la victòria, ni amb tres victòries com a visitant dels darrers quatre partits. Els murcians, res de l’altre món, han tingut la sort de no rebre primer i en una segona part ja de descoordinació local, s’han endut el partit marcant els dos gols, el segon de falta directa. Una diana d’Apeh al minut 58, rematant completament sol de cap,i una gran falta on Abel l’ha col·locat per l’escaire dret de Dimitrievski han segellat la victòria forània.

En la primera part el Nàstic ha tingut opcions per portar una bona renda, però cert és que els murcians han respost amb bones opcions. L’encontre semblava una final, amb la pilota anant d’una porteria a l’altra, però amb més opcions grana. Dani Ojeda i Noguera eren el perills visitant, Dimitrevski estava molt afinat i els grana provaven amb xuts llunyans plens de perill, amb Maikel Mesa i Sergio Tejera, que acabaria marxant lesiont, de protagonistes principals.

Acabava incompensiblement amb empat la primera part i a prop del quart d’hora de la represa, una jugada per la dreta, amb centre al segon pla i Apeh feia un gol que deixaria estabornit els grana gairebé durant tota la segona part. Només feia un minut que havia sortit al camp Dongou. No ajudava gens un àrbitre molt protestat per l’afició local. L’absència d’Uche es notava, i força, a la davantera, on Manu  Barreiro ho intentava sense fortuna.

L’equip de Curro Torres veia possible fer el segon davant la inoperància local i ho ha aconseguit a cinc minuts per al final. El 0-2 ja no deixa lloc als dubtes. L’afició ha acabat ennutjada amb la poca efectivitat grana.

Fitxa tècnica

Nàstic: Dimitrievski, Kakabadze, Molina, Suzuki, Jiménez, Juan Delgado, Gaztañaga (76′, Muñiz), Tejera (66′, Zahibo), Abraham (59′, Dongou), Maikel Mesa i Manu Barreiro.

Lorca: Dorronsoro, Pina, Holgersson, José Carlos, Peña, Noguera, Bustos, Abel Gómez (85′, Tropi), Nando, Apeh (79′, Onwu) i Dani Ojeda (88′ Molo).

Gols: 0-1, 59′, Apeh. 0-2, 85′, Abel Gómez.

Àrbitre: Figueroa Vázquez (Col·legi andalús). Grogues a Gaztañaga (55′), Apeh (71′), Abel Gómez (73′), Manu Barreiro (74′), Cristian Bustos (75′) i Kakabadze (92′).

Nou Estadi de Tarragona, 5.419 espectadors.