.

Foto de família de les autoritats i els guanyadors. Foto: Nàstic

Les instal·lacions del Club Gimnàstic de Tarragona van acollir aquest passat cap de setmana una nova prova del tradicional Torneig de Santa Tecla, que aquest 2022 ha arribat a la 63a edició.

La competició va servir com a cloenda de les festes de Santa Tecla i es van disputar un total de quatre partits, en diferents modalitats, a la pista de frontó grana. Les modalitats d’aquesta edició van ser frontennis, pilota en mà en parelles, paleta amb pilota de cuir i pala curta.

Els partits van comptar amb la presència del president grana, Josep Maria Andreu; la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Mary López; el president de la Federació Catalana de Pilota, Agustín Bruges; i la vicepresidenta del Club Gimnàstic, Bito Fuster.

La representació institucional, a més d’entregar els premis als guanyadors i participants, també va retre homenatge a Juan Menasha, Luis Manrique i, especialment, a Raul Oterino per la seva dedicació a l’esport de la Pilota.

En la modalitat de frontennis, Jesús Domínguez i J.J. Perroni es van imposar a Adri i Salva Vicente per 2-0.

En la de pilota en mà, A. Bruguers i J. Huarte van guanyar per 2-0 a la parella G. Elchevarrren i Marriñalarena.

En paleta amb pilota de cuir, Laguarda i Mario repetien el resultat de 2-0 davant Alberto i Ricard.

Finalment, en pala curta, la parella formada per A. Bruguers i J. Huarte repetien adversaris i resultat: 2-0 enfront G. Elchevarrren i Marriñalarena.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */