.

Els grana, celebrant el gol de Jaume Jardí. Foto: Nàstic

El Nàstic ha tornat a guanyar a casa quatre partits després i s’ha endut els tres punts davant el Fuenlabrada gràcies a un solitari gol de Jaume Jardí al minut 32 de la primera part. El reusenc ha engaltat un centre des de lluny que ha acabat entrant per l’escaire.

Tot i que patint més del compte, el dia que homentjava una llegenda com Santi Coch, el Nàstic se’n sortia per seguir a la zona noble, amenaçant el Depor i el Barça B, pendents aquests dels seus partits quan ja havia acabat el matx al Nou Estadi Costa Daurada.

D’entrada, Dani Vidal sorprenia deixant a la banqueta un referent tan potent a dalt com és Pablo Fernández, mentre al mig del camp, sortia d’inici el riudomenc Montalvo, acompanyat de Borja i Gorstidi. Al darrera, Varo recuperava la porteria, recuperat de la lesió.

El Fuenla tenia la lliçó apresa: havia d’impedir com fos el joc continuat dels grana a casa seva, sempre letals. Als 17 minuts l’àrbitre, molt condescendent amb el rival, anul.lava un gol al Nàstic per una falta en atac subtosa. Però després d’un avís amb una centrada perillosa a Joan Oriol, Jaume Jardí faria un dels gols de l’any amb una centrada que acabaria tancant-se per col.lar-se per l’escaire, mentre el porter visitant, Belman, feia vista i se l’empassava.

Amb l’1-0 els grana afrontarien la segona part donant, ara sí, entrada a Pablo Fernández i també a Andy, però els locals no estaven encertats i mostraven símptomes de nerviosisme i de patir massa. Tirant de minuts com podien, ja al descompte arribaria la ja -clàssica?- acció salvadora de Varo, que refusaria un remat a gol de Benítez per assegurar per fi el retrobament amb la victòria a Tarragona.