.

.

TOTS 21


Imatge d'arxiu del Nàstic

Imatge d'arxiu del Nàstic

El Gimnàstic de Tarragona té a les seves mans mantenir el bon camí, iniciat la setmana passada davant l’Atlètic Balears (2-0). L’oportunitat se li presenta, aquest diumenge a les 5 de la tarda, al camp del penúltim classificat, l’Ontinyent. Els grana no es poden deixar escapar un dels partits més assequibles que tenen de cara a la recta final de la temporada. I és que l’Ontinyent ha estat incapaç, en tots els partits disputats aquesta lliga, de superar cap rival més amunt de la catorzena plaça (el Sant Andreu, per 2 a 3).

Pot semblar una pura estadística, però el Nàstic s’hauria d’encarregar de mantenir-la si vol encadenar la necessària cadena de resultats positius per no patir de cara al tram final de temporada. És més, en cas de victòria, els grana tindrien a les seves mans escalar posicions en la propera jornada, en què rebran l’Olímpic, equip que supera els tarragonins per tan sols un punt.

Malgrat que al conjunt grana li està costant trobar la regularitat en aquesta campanya, al seu favor juga que enguany la taula classificatòria està molt apretada tan en les primeres posicions com a la part mitja. Un factor que beneficia el Nàstic, el qual encara es reserva l’opció de somiar si enfila una bona sèrie de resultats davant de rivals directes.

És per tot plegat que el partit de diumenge, més que un tràmit assequible, hauria de ser el primer pas que li permetés al Nàstic mirar cap amunt.