.

Participants en la jornada Mulla’t del Nàstic

La piscina del Club Gimnàstic va tornar a acollir una nova edició solidaria del Mulla’t per l’esclerosi múltiple. El tradicional bany va ser l’activitat estrella en una jornada que va comptar amb la participació del president Josep Maria Andreu.

El Nàstic continua col·laborant en una jornada especialment assenyalada en el calendari social de l’any. La finalitat, recaptar el màxim de fons possibles per combatre l’esclerosi múltiple, malaltia que malauradament afecta a un gran nombre de persones.

Les activitats programades es van iniciar a les 9 hores i es van perllongar fins passat el migdia. Cal destacar la participació de la colla castellera Xiquets de Tarragona, que un any més també es van sumar a la causa fent un pilar i desplegant la bandera del Mulla’t.

En aquesta edició, igual que en les anteriors, el president del Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu; i el vicepresident del Club Gimnàstic, Josep Francesc Ferrer, també van participar activament d’una jornada oberta a tothom i que reuneix infants i grans. Diferents seccions del Club també van aportar el seu granet de sorra per acabar tots plegats a la piscina i banyar-se per una bona causa i per combatre les altes temperatures.