.

Celebració dels jugadors grana.

Victòria soferta la del Nàstic aquest migdia davant de l’Olímpic de Xàtiva. Els granes s’han avançat primer però abans del descans els valencians s’han posat per davant en el marcador. No ha estat fins als darrers instants de partit que els de Moreno han capgirat el marcador per acabar imposant-se 3 a 2. El partit s’ha posat de cara en el primer quart d’hora gràcies a un penal assenyalat sobre Ferran Giner. El valencià marxava sol per l’esquerra directe a porteria i en el moment de la rematada ha estat objecte de falta. Lago Júnior ha assumit la responsabilitat i, al minut 15 de joc, ha transformat el penal per inaugurar el marcador.

El gol ha fet avançar les línies de l’Olímpic, que a més, ha passat a controlar el que quedava dels primers 45 minuts. El Nàstic s’ha defensat bé fins al minut 36, quan ha arribat la igualada. L’estratègia també ha estat clau a l’altre costat del camp. Samu ha rematat una falta servida des del vèrtex esquerre de l’àrea de Reina per empatar el partit.

Poc ha durat aquest resultat al marcador, ja que quatre minuts després Xisco Campos ha enviat al fons de la seva porteria una centrada des de l’esquerra. Amb l’1 a 2 s’ha arribat al descans.

A la represa Vicente Moreno ha introduït un doble canvi. David Sánchez i Lago Júnior han deixat el seu lloc a Querol i Iván Aguilar. L’Olímpic ha cedit el control de la pilota als grana, i els tarragonins ho han aprofitat posant a prova el porter. Al minut 60 hi ha hagut una doble ocasió per part del Nàstic. Primer Aguilar ha disparat al cos del porter i després el ‘Piojo’ Hernández ha enviat alt el rebuig de la primera acció.

Marcos ha estat el darrer en entrar al minut 83, substituint Molina. En els últims cinc minuts el Nàstic ha anat a totes. Primer ha aparegut Rocha per fer l’empat a 2. El 8 del Nàstic, des de fora de l’àrea, ha col·locat la pilota a l’escaire dret del porter per fer el segon gol grana. Els grana no s’han rendit i han buscat la victòria fins al final. Giner ha centrat per Iván Aguilar que, al minut 90, ha rematat per capgirar el partit i donar la victòria al seu equip. El Nàstic viatjarà fins a València en la propera jornada per enfrontar-se al filial valencià.