.

.

TOTS 21


Imatge del primer entrenament de la pretemporada. Foto: Tarragona21

El Nàstic arrenca diumenge a les 18 hores la temporada 2020-21, de nou atípica, en un dels feus més complicats, el Johan Cruyff, que estarà normativament buit, i contra el Barça B de García Pimienta, que la temporada anterior es va quedar amb la mel als llavis en no poder ascendir a Segona en la darrera i decisiva eliminatòria contra el Sabadell.

Amb deu cares noves i la il.lusió, però també la necessitat expressada per la cúpula del club, de pujar de categoria, els granes afronten el curs contra un Barça B que no té el potencial d’abans i no està entre el grup de favorits, amb jugadors com Monchu o Riki Puig que han fet el salt al primer equip i amb deu noves incorporacions. ‘La cosa pinta bé’, deia Joma a la prèvia.

Espectacular durant la pretemporada -contra el Barça amb Messi al camp només va perdre per 3-1 i va donar una imatge sensacional- els grana tindran en Amang l’única baixa. Barça B i Nàstic els agrada mantenir el control del temps. Podrien debutar tres dels nous fitxatges, Joan Oriol, Marc Trilles i Fausto Tienza en l’onze titular.

La premsa de Barcelona situa el Nàstic com a gran candidat del subgrup català per a l’ascens, un subgrup que té nou equips catalans i l’Andorra de Piqué. L’equip tricolor -que va fer una gran arrencada la temporada passada- i el Lleida de Molo -a les portes del play off d’ascens i que descansa a la primera jornada- també opten a agafar l’ascensor. El Cornellà, que ha reforçat més de mitja plantilla, el Barça B, l’Olot -que manté el bloc- i el Llagostera són les següents apostes.

Redacció